If i paid 63 cents to someone every day for a year, how much money would i have spent by the end of the year.?

13 Answers

Relevance
  • 2 months ago

    365 days in an ordinary year (non-leap year).  Multiply days times cash paid each day:  365 x .63 = $229.95.

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    $0.63 x 365 = $229.95 in  a year.

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    $229.95 per year

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    .63*365=$229.95

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
  • 2 months ago

    $0.63 x 365 days = $229.95 per year.

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    It depends on the year. 

    In a "standard" non-leap year, there are 365 days, so you'd just multiply:

    365 * $0.63 = $229.95

    This year is a leap year with 366 days, so for this year you'd pay them an additional 63 cents.

    366 * $0.63 = $230.58

    Answer:

    $229.95 in a non-leap year

    $230.58 in a leap year (like 2020, 2024, 2028, etc.)

    • SumDude
      Lv 7
      2 months agoReport

      Good catch !!  Shall we mail this newbie  calendar ?? {No wonder teachers pull their hair out, and have nervous breakdowns.}

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    gee, idk. How many days in the year where you live???

    • Puzzling
      Lv 7
      2 months agoReport

      366 for me, this year.

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • 2 months ago

    If I paid 63 cents to someone every day for a year, 

    the money which I would spent by the end of the year:

    $229.95 

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • Bill-M
    Lv 7
    2 months ago

    There are 365 days in a year.   All you do is multiply .63 times 365.

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
  • Anonymous
    2 months ago

    .63 X 365  =   

    • Commenter avatarLog in to reply to the answers
Still have questions? Get answers by asking now.